Om karateskolen


Svendborg karateskole har eksisteret siden 1978, hvor den blev grundlagt af 4 unge entusiastiske karateudøvere, her iblandt Leif Larsen, som stadig er tilknyttet karateskolen.
Siden den gang har klubben arbejdet med det formål at lære børn og voksne karate.
Karateskolen bliver drevet som en forening, hvor alle de medlemmer og personer der deltager i arbejdet omkring klubben er ulønnet. Det gælder alle, både instruktører, bestyrelse, pedel, rengøring m.fl.

Åbningstider
Karateskolen er åben alle de dage der er træning, se træningstider. Der bliver åbnet ca. 20 min før første hold, og lukket ca. 30 min efter det sidste hold er færdig med at træne.

Kontingent mm.

Kontingenter betales pr. kvartal

Indmeldelses gebyr: 150 kr.
Kontingent børn: 420 kr.
Kontingent voksne: 490 kr.

Derudover skal der ved hver gradueringer (bæltprøver) betales et administrationsgebyr, der dækker registreringsomkostninger mm.

Gradueringsgebyr: 70 kr.

Herudover kan det i forbindelse med arrangementer være at man skal betale 25-50 kr. for at deltage, og de penge skal dække de udgifter der er i forbindelse med de enkelte arrangementer. Alle de penge der bliver tilovers fra forskellige arrangementer, bliver puttet i kampkassen, som bruges til at købe udstyr til træningen. Så det vil sige at alt overskud på arrangementer, bliver brugt til noget alle får glæde af.

Kyokushin

"Skolen for vejen til den inderste sandhed"

Svendborg Karateskole Kyokushinkai Østre Havnevej 35, 2.sal 5700 Svendborg Tlf. 62 22 23 36